Op Jouw Maat

To shine or not to shine

Als we voor de spiegel staan, kijken we altijd heel kritisch naar onszelf. Het is alsof we naar een kunstwerk kijken dat nog niet helemaal klaar is. We zijn strenger voor onszelf en onze uiterlijke onvolkomenheden dan voor die van anderen (gelukkig maar), en dat heeft een zekere impact op ons gemoed en onze interactie met mensen rond ons.

Niet elke onvolkomenheid is een ingreep of behandeling waard, en niet iedereen vindt het nodig om er iets aan te laten doen.

Toch kunnen er zaken zijn die men als storend ervaart en soms hebben die onvolkomenheden een dermate negatieve invloed op hoe men zich voelt in het bijzijn van anderen dat ze beknottend zijn voor het gevoel van zelfvertrouwen, vrijheid en zorgeloos plezier. Dat is heel jammer, want zo ben je niet de beste versie van jezelf.

Vaak kunnen met enkele eenvoudige behandelingen de meeste onregelmatigheden in contouren of huid worden gecorrigeerd.
IMG_5335-1

Make your wish come true

Voor we ook maar iets doen, weten we uiteraard graag wat jij wil. Denk rustig na. Neem je tijd. Wat stoort je? Waarover maak je je zorgen?

Moeilijke vragen die je ook niet altijd aan iedereen kan, wil of durft te stellen. We luisteren graag naar jouw verhaal en kunnen je met veel expertise en kennis begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden die bij jouw persoonlijke traject passen.

Op basis van het intakegesprek bepalen we samen wat voor jou het ideale behandelplan is. Voor dit gesprek betaal je in principe €30, maar als je aansluitend start met je persoonlijk ’time to shine’ traject, wordt deze kost je niet aangerekend. Uiteraard kunnen we je niet behandelen zonder deze essentiële dialoog.

Plan daarom vandaag nog je gesprek!

Als jouw persoonlijk traject is uitgestippeld, je vragen beantwoord zijn en jij je goed voelt, dan ben je er helemaal klaar voor! We nodigen je dan ook heel graag uit in onze praktijk, waar we er alles aan doen om je een comfortabel en ontspannen gevoel te verzekeren in een professionele omgeving.

We gebruiken uiteraard alleen betrouwbare, geteste en kwaliteitsvolle merkproducten waarvan we zeker weten dat ze het optimaal beoogde resultaat behalen. Bij Skinne Klinik betaal je ook alleen maar voor de gebruikte hoeveelheid van een product, waardoor de kostprijs van de totale behandeling aanzienlijk lager kan zijn dan wat je zou betalen bij andere professionals die dezelfde of heel gelijkaardige diensten aanbieden.

Na je behandeling zie je er frisser en vaak ook jonger uit. Een effect dat je zo lang mogelijk wil behouden, toch? We begeleiden je dan ook graag bij de nazorg van je behandeling en bieden ook een gratis nacontrole aan.

Behandelingen BIJ SKINNE

RIMPELVERZACHTING

We gebruiken spierontspanners vooral voor de vermindering van je dynamische gezichtsrimpels. Injecties gebeuren met Botulinum toxine type A, een natuurlijk gezuiverd eiwit dat tijdelijk je spieren verslapt.

De resultaten zijn zichtbaar binnen 10 dagen en blijven 4 tot 6 maanden merkbaar.

 

BEHANDELZONES:

Frons, slapen, wenkbrauwlift, voorhoofd, kraaienpootjes, gummy smile, onder ogen (micro botox), lijnen op de neus (bunny lines), neustiplift, kin, hangende mondhoeken.

In samenspraak met de behandelende arts kan omwille van medische redenen zoals hoofdpijn (migraine) of overmatig zweten (oksels, handen) ook gekozen worden voor bijkomende behandelzones.

Total makeover, ideaal vanaf 40 jaar!

Pakket op maat met 3 tot 5 ml filler en 8 tot 10 draden aan een uitzonderlijke prijs
(lippen, traangoot en botox niet inbegrepen).

Niet-chirurgische facelift zonder downtime met langdurige effecten.

Draadjeslift Skinne Thread Lift
IMG-20230711-WA0000

IPL (SCITON) – BBL Forever Young

Bij Skinne klinik wordt de BBL, wat staat voor “Broad Band Light,” toegepast met behulp van IPL-technologie. Deze geavanceerde technologie combineert twee IPL-systemen in één apparaat, waardoor de BBL een uiterst effectief lichtsysteem is voor huidtypes 1 tot en met 4.

Het apparaat maakt gebruik van verschillende golflengtes licht om diverse huidproblemen aan te pakken. Kortere golflengtes (515-560 nm) worden ingezet voor pigmentvlekken, terwijl langere golflengtes (560-595 nm) worden gebruikt voor het behandelen van rode bloedvaatjes zoals couperose en rosacea.

Nog langere golflengtes (vanaf 595-640 nm) worden toegepast voor ontharing en stimulatie van nieuw collageen, wat bijdraagt aan huidverjonging.

Het unieke van de BBL-behandeling is dat meerdere huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt, waaronder rimpels, lijntjes, onregelmatige pigmentatie, vaatjes, roodheid, huidverslapping, en overmatige haargroei (alleen bij gepigmenteerde haren). Voor hardnekkige pigmentvlekken en ontsierende vaatjes is de Forever Young BBL-behandeling bijzonder geschikt. Bovendien dringt deze behandeling diep door in de huid, waar het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert.

Na een serie van 2 tot 4 behandelingen ziet de huid er niet alleen jonger uit, maar blijkt uit onderzoek van Stanford University dat de huid zelfs genetisch jonger wordt! Een studie uitgevoerd door dr. Chang van Stanford University en gepubliceerd in het Journal of Investigative Dermatology toonde aan dat de Forever Young BBL-behandeling de expressie van maar liefst 1.293 genen in de huid verandert, waardoor deze weer lijkt op die van een jonge huid!

Haarlijn, kruin, baard of snor

Skinne Klinik biedt verschillende oplossingen voor haarverlies of uitdunnende haren zowel voor mannen als voor vrouwen. We helpen je graag terug aan een gezonde, mooie en volle haardos.

Op basis van een haaranalyse bespreekt de behandelende arts alle mogelijke behandelingen (medicatie, PRP, PRF, FUE transplantatie,…) waarna samen met jou wordt afgesproken welke oplossing het meest natuurlijk en blijvend resultaat biedt.

FUE is een haartransplantatiemethode om dun behaarde en kalende plekken te verhelpen. Deze behandeling kan meestal op 1 à 2 dagen worden uitgevoerd.

De behandelingskost is afhankelijk van het aantal ‘grafts’ (1 graft bevat 2 à 3 haren) dat uit het donorgebied wordt verwijderd. We kunnen wel met zekerheid stellen dat we door onze scherpe prijzen bijzonder concurrentieel zijn ten opzichte van andere binnenlandse en buitenlandse centra.

 

Voordelen Skinne Klinik bij transplantatie:

– De ingreep wordt uitgevoerd in Antwerpen. U hoeft niet naar het buitenland.

– In de prijs is inbegrepen: 4 PRF/PRP ter waarde van 1.000 euro.

– Steeds een ervaren arts aanwezig.

– Gerenommeerd en uitermate ervaren Europees team met decennia ervaring.

– Veel minder beschadiging aan het donorgebied.

– Geen of nauwelijks pijn of zwelling.

 

PRP – Platelet Rich Plasma

De Skinne PRP-facelift is een niet-chirurgische facelift voor het verjongen van de huid. Bij deze behandeling krijgt u injecties die de eigen collageenaanmaak stimuleren, waardoor een natuurlijk huidverbeteringsproces in gang wordt gezet. Collageen werkt preventief tegen huidveroudering.

De injecties bestaan uit plasma met een hoge concentratie aan bloedplaatjes en lichaamseigen groeifactoren die gefilterd werden uit uw eigen bloed.

 

PRF – Plated Rich FIBRIN

PRF is een cosmetische behandeling die steeds populairder wordt vanwege de natuurlijke en effectieve resultaten.

PRF is afgeleid van bloedplaatjes en wordt gebruikt om de natuurlijke regeneratie van huidweefsel te bevorderen. Het proces begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te scheiden van de rest van het bloed.

De geconcentreerde bloedplaatjes worden opnieuw geïnjecteerd in de huid, waar ze groeifactoren afgeven en het genezingsproces helpen stimuleren. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Deze behandeling kan helpen bij het minderen van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen (en als traangootbehandeling), acnelittekens en andere huidonvolkomenheden. Het kan ook de huidtextuur verbeteren en de productie van collageen bevorderen, waardoor de huid er stralender en jonger uitziet. Alsook helpt het tegen haaruitval.

Een groot voordeel van PRF is dat het gebruikmaakt van de eigen bloedplaatjes van de patiënt, waardoor het risico op bijwerkingen of allergische reacties minimaal is. Daarnaast is er geen hersteltijd nodig na de behandeling en kan de patiënt direct zijn normale activiteiten hervatten.

Het aantal behandelingssessies kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften en het gewenste resultaat. Over het algemeen worden meerdere sessies aanbevolen, met tussenpozen van enkele weken, om de optimale resultaten te bereiken.

Het is belangrijk om PRF-behandelingen te laten uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde arts om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

Hoewel PRF over het algemeen als een veilige procedure wordt beschouwd, kunnen er enkele tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats. Deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

prf voor en na

MINDER RIMPELS, MEER VOLUME

We gebruiken fillers vooral voor de vermindering van je statische rimpels en lijntjes, voor toevoeging van volume in je gezicht, voor een lipvergroting en voor de accentuering van je gezichtscontouren.

We werken met hyaluronzuurinjecties als vuller en/of calciumhydroxylapatiet, dat ook als stimulator werkt van je natuurlijke collageenaanmaak. De resultaten tonen zich meteen en kunnen tot langer dan een jaar zichtbaar blijven.

 

RIMPELVERZACHTING

frons opvullen, slapen, wenkbrauwlift, neuslippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, handen, jukbeenderen, wangen, kaaklijn, hals/decolleté

Een PLEXR behandeling is een niet-chirurgische ingreep waarbij de huid wordt gelift en de huid verbeterd door middel van plasma.

Bij deze behandeling wordt de huid verhit waardoor deze samentrekt en wordt aangezet tot celvernieuwing en collageenaanmaak en leidt tot een opmerkelijk strakkere huid en het verdwijnen van rimpels.

PLEXR kan o.a. worden ingezet voor ooglidcorrecties (zowel bovenste als onderste oogleden), tegen kraaienpootjes en tegen hardnekkige rimpels zoals bijvoorbeeld rond de mond en ogen. Ook ter bestrijding van acne en ter vervaging van littekens wordt PLEXR toegepast.

Bij de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht zodat deze niet als pijnlijk wordt ervaren.

De patiënt dient rekening te houden met een hersteltijd van 1 week.

plexr-behandeling-rimpels-hals
plexr behandeling bij skinne klinik

Draadjeslift

De ’threading’ techniek bestaat uit het onderhuids creëren van een netwerk van fijne draadjes. Sommige draden bezitten weerhaakjes die bij een juiste plaatsing een zichtbare lifting van de verslappende huid mogelijk maken. Draadjes zonder weerhaakjes geven óók een liftend effect, maar dan voornamelijk gebaseerd op collageenstimulatie.

De draadjes zijn ‘verteerbaar’ door het eigen lichaam en moeten dus nooit opnieuw verwijderd worden. Het resultaat van de correctie kan je tot 18 maanden na je behandeling merken.

 

thread lift

ULTHERAPY® LIFTING & HUIDVERBETERING

Een unieke, niet-chirurgische en natuurlijke lifting en verstrakking van de huid op basis van micro-gefocuste ultasoundenergie die dezelfde diepe weefsellagen behandelt als een moderne facelift.

De gepatenteerde DeepSEE® visualisatietechnologie maakt een precisiebehandeling op je verschillende en diepere weefsellagen mogelijk.

Door de stimulatie van natuurlijke aanmaak van nieuw collageen en elastine verstrakt de huid van je gezicht, hals of decolleté geleidelijk van binnenuit.

Deze discrete behandeling vereist geen operatie, hersteltijd of werkonderbreking en is geschikt voor alle huidtypes.

Ultherapy® is de enige niet-chirurgische lift die goedgekeurd is door de meest strenge gezondheidsautoriteiten. De resultaten worden doorgaans zichtbaar na 2 à 3 maanden en zijn tot langer dan een jaar waarneembaar.

Belangrijk

Voorzorg

Hoewel onze behandelingen er relatief eenvoudig uitzien, is de onderliggende technologie of wetenschap vaak erg complex. Het is net daarom dat we tijdens het intakegesprek ook een aantal medische vragen voor je hebben, zodat we exact kunnen bepalen hoe de producten zullen reageren als ze actief gaan inwerken op je huid en de onderliggende weefsels.

We doen er uiteraard alles aan om jou het hele proces zorgeloos en zo vlot en snel als mogelijk te laten doorlopen. In het zeldzame geval dat jouw beleving te intens is voor jouw tolerantie, bieden we uiteraard pijnstilling aan als optie.

De effecten van behandelingen die de collageenproductie stimuleren of uitlokken zijn vanzelfsprekend afhankelijk van de reactie die je eigen lichaam heeft op wat het gewaar wordt. Het is belangrijk dat je goed begrijpt dat het aanmaken van collageen en elastine een proces is dat tijd vergt, maar ook dat je weet dat geduld wordt beloond.

Nazorg

De intensiteit van sommige behandelingen kan er voor zorgen dat de huid in de behandelde zone een rode tint krijgt, een lichte zwelling vertoont of bij aanraking veel gevoeliger lijkt. Deze gewaarwordingen zijn echter altijd van korte duur.

Your time to shine!

Streef naar een lichaam in balans, en je huid zal volgen!

We zijn ervan overtuigd dat de juiste combinatie van behandelingen en producten jou ongelooflijk kan laten schitteren, maar het is zeker zo dat de zorg en aandacht die je investeert in jezelf veel meer betekent dan de spreekwoordelijke kers op te taart.